
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
di latte300 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina tipo 0600 g
-
di fiocchi di patate20 g
-
di sale2 cucchiaini
-
di latte100 g
-
di strutto30 g
-
di olio extravergine di oliva4 cucchiai
-
di acqua4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
412.8 kcal /
1727.2 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
62.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
612.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy