Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pane al lardo e timo
4u. 50min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Gnocco fritto modenese
35min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min