Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)

Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)

4.9 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • di latte
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 0
    600 g
  • di fiocchi di patate
    20 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di latte
    100 g
  • di strutto
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai
  • di acqua
    4 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 412.8 kcal / 1727.2 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 62.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 612.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...