Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fougasse
12 godz. 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20 min
Panini al latte dolci
12 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane barese
6h 15min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia al profumo di timo
1hod. 55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min