Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)

Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)

4.9 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 600 g di farina tipo 0
  • 20 g di fiocchi di patate
  • 2 cucchiaini di sale
  • 100 g di latte
  • 30 g di strutto
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 4 cucchiai di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 612.2 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 1727.2 kJ / 412.8 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 62.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...