Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9372 kJ / 2240 kcal
- Białko
- 67.5 g
- Węglowodany
- 394.6 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.5 g
- Błonnik
- 23.6 g
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane alla ricotta
3h
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Nodini alle olive
4h 30min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Ciabattine
3h 30min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min