Urządzenia i Akcesoria
Treccia di pane alle olive
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
505.8 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
900.9 kJ /
215.3 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane bianco
3 Std.
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane in padella
18 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Filoncini di semola
4 Std.