Treccia di pane alle olive
TM6

Treccia di pane alle olive

4.5 (60 ocen)

Składniki

  • 250 g di latte
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
  • 1250 g di acqua

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
900.9 kJ / 215.3 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
40.5 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
1.9 g
Sód
505.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy