Treccia di pane alle olive

Treccia di pane alle olive

4.5 71 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1000 g

Składniki

  • 250 g di latte
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
  • 1250 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 505.8 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 900.9 kJ / 215.3 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...