Urządzenia i Akcesoria
Schiacciatina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 pezzi
Składniki
-
50 g di latte
-
80 g di strutto
-
20 g di lievito di birra
-
200 g di acqua
-
500 g farina tipo 0
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
30 g olio di semi di girasole
-
1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaio di sale grosso (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.3 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk
Bozza pratese
2sa 45 dk
Focaccia alla crema di formaggi
2sa 10 dk
Mantovanine
2sa 45 dk
Pizzette alle erbe aromatiche
1sa 35 dk
Filoncini alla cipolla
3sa 50 dk
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 dk
Bauletti integrali allo speck
5sa 15 dk
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Grissini di pane
4sa
Pane toscano con lievito madre
5sa
Panini al latte
4sa 50 dk