Urządzenia i Akcesoria
Grissini torinesi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
40 pezzi
Składniki
-
300 g di acqua
-
50 g olio extravergine di oliva
-
25 g di lievito di birra fresco
-
30 g di strutto
-
1 cucchiaino zucchero
-
600 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di sale
-
farina di semola q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1.5 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3 godz.
Crackers classici
3 godz.
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Grissini di pane
4 godz.
Grissini stirati
2 godz.
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Crackers al rosmarino
3 godz.