Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 86 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    6 g
  • di farina manitoba
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    150 g
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 423.5 kcal / 1771 kJ
Białko 13.5 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 72.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 67.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...