
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia primavera
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua a temperatura ambiente220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco sbriciolato6 g
-
di farina manitoba250 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di farina tipo 00150 g
Terminare la preparazione
-
rucola fresca, a piacere
-
pomodori a fette, a piacere
-
prosciutto crudo a fette, a piacere
-
Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
423.5 kcal /
1771 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
72.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
67.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® RockStars
9 Przepisów
Włochy
Włochy