Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 89 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 250 g di farina manitoba
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 67.5 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1771 kJ / 423.5 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 72.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...