Urządzenia i Akcesoria
Piadina al miele
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pezzi
Składniki
-
600 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di acqua
-
150 g di latte
-
90 g di strutto
-
1 cucchiaio di miele preferibilmente millefiori
-
20 g di sale
-
30 g di vino bianco
-
1 bustina di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9.6 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ravenna in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1 godz.
Tortilla hack con semi di papavero
1 godz. 30 min
Piadina romagnola
40 min
Cracker di segale farciti
2 godz.
Piccole fougasse
5 godz.
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Panini per burger (vegan)
5 godz.
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 godz.
Svedesi
7 godz. 30 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Burger buns
4 godz. 40 min