Urządzenia i Akcesoria
Piadina al miele
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pezzi
Składniki
-
600 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di acqua
-
150 g di latte
-
90 g di strutto
-
1 cucchiaio di miele preferibilmente millefiori
-
20 g di sale
-
30 g di vino bianco
-
1 bustina di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9.6 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ravenna in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Piadina romagnola
40 min
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1 godz.
Cracker dolci cocco e mirtilli rossi
2 godz. 30 min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 godz.
Burger buns
4 godz. 40 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Pinsa romana
5 godz.