Urządzenia i Akcesoria
Piadina al miele
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 pezzi
Składniki
-
600 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di acqua
-
150 g di latte
-
90 g di strutto
-
1 cucchiaio di miele preferibilmente millefiori
-
20 g di sale
-
30 g di vino bianco
-
1 bustina di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9.6 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ravenna in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Piadina romagnola
40 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Focaccia allo yogurt
3 godz.
Piadina romagnola farcita
55 min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.
Crescentine modenesi
11 godz.
Tigelle
3 godz. 50 min