Gnocco emiliano

Gnocco emiliano

4.6 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • di pancetta di maiale a cubetti
    30 g
  • di acqua
    350 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino colmo
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina tipo 1
    600 g
    600 g di farina tipo 0
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 241 kcal / 1008 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...