Gnocco emiliano

Gnocco emiliano

4.6 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 porzioni

Składniki

  • 30 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 350 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 1
    600 g farina tipo 0
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8 g
Kalorie 1008 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...