Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
-
600
g di farina tipo 1
lub 600 g di farina tipo 0 - 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Lingue croccanti ai cereali
3óra
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Zuppa imperiale
1óra
Pastaragia
25 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Grissini di pane
4 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min