Piadina romagnola

4.9 1.2K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 00
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 250 g di formaggio Squacquerone
    250 g di crescenza
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1525.1 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 2844.4 kJ / 679.8 kcal
Tłuszcz 35.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...