Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
500 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
10 g di sale
Farcia
-
250 g di crescenza250 g di formaggio Squacquerone
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
-
100 g di rucola
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1525.1 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
2844.4 kJ /
679.8 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizzette
3h 40min
Focaccia caprese
3h 30min
Piadina al miele
1h 10min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Focaccine morbide
3h 30min
Piadina romagnola farcita
55min
American hot dog
5h 20min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Burger buns
4h 40min
Tigelle
3h 50min
Cornetti brioche
6h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h