Piadina romagnola

4.9 1.1K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • di farina tipo 00
    500 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    2 cucchiaini
  • di sale
    10 g
Farcia
  • di formaggio Squacquerone
    250 g
    250 g di crescenza
  • di rucola
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 679.8 kcal / 2844.4 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Sód 1525.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...