Urządzenia i Akcesoria
Pierogi (Cheese dumplings)
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
25 pieces
Składniki
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
brown onion (approx. ½ onion), cut into quarters75 g
-
salted butter30 g
-
semolina1 tsp
-
quark cheese (see Tips)250 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling130 g
-
egg yolk1
-
grapeseed oil2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting280 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 pinch
Topping
-
salted butter cut into cubes60 g
-
onion diced for garnishing90 g
-
fresh chives (opcjonalnie) finely chopped for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
132.3 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
423.6 kJ /
101.2 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Pancakes
45 min
Herb and garlic dip
10 min
Baguette
3 godz. 45 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Quark
3 godz.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min