Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pieces
Składniki
-
water330 g
-
fresh yeast crumbled or 1 tsp dried instant yeast10 g
-
oil for greasing
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1122.7 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2531.3 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Focaccia
2 godz. 5 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Lemon cake
2 godz.
Brioche
5 godz.
Rustic bread
2 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Mick's ciabatta rolls
21 godz. 20 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Basic bread
1 godz. 35 min