
Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pieces
Składniki
-
water330 g
-
fresh yeast crumbled or 1 tsp dried instant yeast10 g
-
oil for greasing
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
604 kcal /
2531.3 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
122.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1122.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Buttermilk bread
2 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Crème brûlée
7 godz.
Focaccia
2 godz. 5 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Brioche
5 godz.
Rustic bread
2 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min