Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and pipis (clams) risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
water1000 g
-
pipis (clams), purged (see Tips)1000 g
-
green asparagus trimmed (approx. 2 bunches)250 g
-
brown onion40 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine100 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2003.6 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
2629.5 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
76.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Oysters with lime granita
5 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 Std. 30 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min