
Urządzenia i Akcesoria
Milk bread (Challah)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 slices
Składniki
-
full cream milk300 g
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing50 g
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
sugar60 g
-
baker's flour and 1 extra tbsp as needed, plus extra for dusting550 g
-
salt1 ½ tsp
-
egg lightly beaten, for brushing1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
97 kcal /
407.2 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
118.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Home-style soda bread with spring onion
1 godz.
Focaccia
2 godz. 5 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Buttermilk bread
2 godz.
Lemon cake
2 godz.
Brioche
5 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Pan pizza
30 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Easy brioche
1 godz. 50 min
Rustic bread
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min