
Urządzenia i Akcesoria
Leek, chilli and chorizo sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves peeled3
-
leeks trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1 ½
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata670 g
-
water65 g
-
chorizo sausage (approx. 300 g), cut into thin slices2
-
fresh basil leaves torn3 sprigs
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)800 g
-
Parmesan grated, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
296.6 kcal /
1241 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
41.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
406.3 mg