Urządzenia i Akcesoria
Leek, chilli and chorizo sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves peeled3
-
leeks trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1 ½
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata670 g
-
water65 g
-
chorizo sausage (approx. 300 g), cut into thin slices2
-
fresh basil leaves torn3 sprigs
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)800 g
-
Parmesan grated, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.3 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1241 kJ /
296.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Kedgeree
45 min
Lamb sausage ragu
30 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Filo chicken pie
45 min