Urządzenia i Akcesoria
Filo chicken pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush or spray50 g
-
chicken thighs cut into pieces (3 cm)300 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
plain flour30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
roasted red capsicum sliced (see Tips)½
-
filo pastry6 sheets
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
roasted red capsicum (see Tips)½
-
sea salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
636.2 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
2974.6 kJ /
711 kcal
Tłuszcz
54.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Easy lamb hotpot
2h
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min