Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
large onion cut into halves1
-
curry powder (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salted butter50 g
-
water1000 g
-
long grain white rice300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
eggs4
-
potato cut into small cubes (1 cm)1
-
smoked haddock or other smoked fish (see Tips)400 - 500 g
-
lemon wedges, to serve
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toad in the hole
25h 25min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Carrot and swede mash
25min
Kedgeree
45min
Kedgeree
45min
Glamorgan Sausages
50min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Bean ratatouille with halloumi
30min
Easy lamb hotpot
2h