Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
large onion cut into halves1
-
curry powder (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salted butter50 g
-
water1000 g
-
long grain white rice300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
eggs4
-
potato cut into small cubes (1 cm)1
-
smoked haddock or other smoked fish (see Tips)400 - 500 g
-
lemon wedges, to serve
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned pork mince
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Kedgeree
45 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min