Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
pecorino cheese (optional)50 g
-
eschalot or brown onion45 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)230 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
dried spaghetti500 g
-
eggs4
-
egg yolks (optional)2
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1026 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
2783.6 kJ /
665.3 kcal
Tłuszcz
31.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Chicken pesto pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min