Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and salami fettuccine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 - 100 g
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
-
red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces½
-
zucchini cut into pieces100 g
-
olive oil to taste30 - 50 g
-
Roma tomatoes cut into quarters400 g
-
water300 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried fettuccine broken into halves250 - 300 g
-
salami or chorizo, thinly sliced100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1034.5 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
3275.3 kJ /
779.8 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1h 30 phút
Pumpkin risotto with bacon
40 phút
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 phút
Lasagne bolognese
2h 30 phút
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 phút
Chooky rice
45 phút
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 phút
Chicken, leek and corn pie
1h 15 phút
Apricot chicken risotto
30 phút
Tuna mornay
45 phút
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 phút
Mongolian lamb hot pot
3h 25 phút