Creamy tomato and salami fettuccine
TM6 TM5

Creamy tomato and salami fettuccine

4.7 (1.6K ocen)

Składniki

  • 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • ½ brown onion (approx. 90 g)
  • 1 garlic clove
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 30 - 50 g olive oil, to taste
  • 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
  • 300 g water
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
  • 100 g salami or chorizo, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3275.3 kJ / 779.8 kcal
Białko
25.8 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
48.3 g
Tłuszcz nasycony
21.6 g
Błonnik
6.3 g
Sód
1034.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy