Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
water1600 g
-
white vinegar30 g
-
oil for brushing
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
174 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
618.3 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Béchamel sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Boiled eggs
20 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Rice salad
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min