
Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
water1600 g
-
white vinegar30 g
-
oil for brushing
-
eggs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
147.2 kcal /
618.3 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
174 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Hollandaise sauce
15 min
Butter chicken
55 min
Mushroom risotto
30 min
Béchamel sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Aussie meat pies
2 godz.
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Chicken velouté meal
40 min