Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
water1600 g
-
white vinegar30 g
-
oil for brushing
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
174 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
618.3 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Custard
10 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Butter chicken
55 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Bolognese sauce
40 min
Classic mushroom risotto
30 min