
Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery, carrots, onions), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed minced meat (400 g pork, 400 g beef)800 g
-
dry white wine100 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter softened, cut into pieces80 g
-
plain flour90 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing
-
dried lasagne sheets approx. 12 sheets250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
720.4 kcal /
3025.8 kJ
Białko
41.6 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Sód
1109.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min