Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery, carrots, onions), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed minced meat (400 g pork, 400 g beef)800 g
-
dry white wine100 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter softened, cut into pieces80 g
-
plain flour90 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing
-
dried lasagne sheets approx. 12 sheets250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1109.3 mg
Białko
41.6 g
Kalorie
3025.8 kJ /
720.4 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Steamed rice
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Aussie meat pies
2 godz.
Pikelets
35 min