Fish pie with mashed potato topping

Fish pie with mashed potato topping

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Fish pie filling
  • olive oil plus extra for greasing
    40
  • boneless white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)
    670 g
  • smoked salmon cut into strips (6 x 2 cm)
    160 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    330 g
  • sea salt
    3 pinches
  • ground black pepper
    3 pinches
  • brown onions cut into halves
    1 ½
  • leeks (approx. 150 g), trimmed and cut into pieces
    1 ½
  • bacon cut into pieces
    160 g
Velouté sauce
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 - 6 sprigs
  • unsalted butter
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • water
    170 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • sour cream or pouring (whipping) cream
    100 g
Mashed potato
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    1000 g
  • salt to taste
    1 tsp
  • full cream milk
    330 g
  • butter
    40 g
  • ground nutmeg (optional)
    1 - 2 pinches
  • butter for shaving

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 805.1 mg
Białko 31.7 g
Kalorie 2211.8 kJ / 528.6 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...