Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Leek Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Filling
-
chicken stock450 g
-
onions quartered80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns3
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
bay leaf fresh or dried1
-
chicken breasts sliced (1 cm)600 g
-
leeks sliced (1 cm)200 g
-
carrots sliced (1 cm) then halved200 g
White Sauce
-
unsalted butter30 g
-
plain flour30 g
-
milk250 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine50 g
Pastry Lid
-
puff pastry, ready-made375 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54.3 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese
50min
Sausage Rolls
1h 10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Ham Hock Potato Bake
35min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Shepherd's Pie
1h 40min
Toad in the Hole
1h