Pasta e ceci con pomodorini

Pasta e ceci con pomodorini

4.5 40 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 40 g di cipolla in quarti
  • 40 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 15 g di sedano a pezzi
  • ½ rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di ceci in scatola scolati e sciacquati
  • 350 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 80 g di pasta per minestra (tipo ditalini)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.9 g
Kalorie 1372 kJ / 328 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 49.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...