Pane al latte

Pane al latte

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
20 fette

Składniki

  • 35 g di burro a pezzi + q.b.
  • 200 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 cucchiaino colmo di lievito di birra disidratato, (10 g)
  • 15 - 40 g di zucchero
  • 370 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 uovo leggermente sbattuto per spennellare

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...