Urządzenia i Akcesoria
Pane rustico
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette
Składniki
-
600 g di semi di frumento
-
400 g di acqua
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato30 g di lievito di birra fresco
-
120 g di latticello (vedere varianti)
-
150 g di farina manitoba + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pan Brioche
8 godz.
Baguette
4 godz.
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Crostata alle mele
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Crema Bimby ®
45 min