Urządzenia i Akcesoria
Grissini stirati
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 pezzi
Składniki
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino zucchero1 cucchiaio di malto di orzo
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8g)15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
80 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale + q.b.
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
1 - 2 cucchiaio semi di papavero1 - 2 cucchiai semi di sesamo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.03 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piadina romagnola
15 min
Grissini tricolore
3 godz.
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Crackers all'acqua
3 godz.
Crackers classici
3 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Pancarrè
5 godz.
Grissini di pane
4 godz.
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Crackers al rosmarino
3 godz.