Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine veloci
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
9 pezzi
Składniki
-
330 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
470 g di farina tipo 00, + q.b.470 g di farina tipo 1 + q.b.
-
30 g di fecola di patate
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini al latte
4 godz. 50 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Rosette
5 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min