Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane al rosmarino
10h 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Corona bordolese
5h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min