Pagnotta al rosmarino
TM6 TM5

Pagnotta al rosmarino

4.8 (36 ocen)

Składniki

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    lub 150 g di lievito madre
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    lub 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
862 kJ / 206 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy