Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta al rosmarino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g di acqua
-
150 g di lievito madre10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 0500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
30 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane con farina di mais
5h 5min
Mantovanine
2h 45min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane al latte
2h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane alla birra
4h 55min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min