Urządzenia i Akcesoria
Impasto base per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
-
110 g di acqua
-
½ cucchiaino di zucchero
-
1 - 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato15 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 0 + q.b.
-
15 g burro, salato o non salato15 g di olio di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
147.4 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
479.8 kJ /
114.7 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A casa con Bimby®
7 Przepisów
Włochy
Włochy