Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 720 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 854 kJ / 204.1 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 301.3 mg
Alternatywne przepisy
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1ωρ.
Pane a torciglione veloce
40 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Baguette pancetta e provolone
5ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Maionese cotta
15 λεπτ.
Impasto per pane veloce
45min
Fregola con le arselle
45min
Focaccia millebolle
28 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Lingue croccanti
45min
Crescia alla maceratese
3 Std.