Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1950 g di acqua (di cui 400 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina di segale integrale + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8901 kJ / 2126 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 431 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 28.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane contadino
19h
Baguette integrale
5h
Impasto base per pane
1u.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane arabo
3h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane in padella
18 Std.