Urządzenia i Akcesoria
Pane veneziano
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
1 pezzo
Składniki
Lievitino
-
150 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina manitoba
Pane
-
165 g di acqua fredda
-
300 g di semola rimacinata di grano duro
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1510 g di acqua
-
10 g di sale
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
47 g
Kalorie
7965 kJ /
1968 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
27.5 g
Węglowodany
318 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini di patate
20 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Pane contadino
19 godz.
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Pane tartaruga
20 godz.
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pane semplice
4 godz.