Pane veneziano

Pane veneziano

4.7 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
1 pezzo

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina manitoba
    150 g
Pane
  • di acqua fredda
    165 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    1510 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    4 cucchiai
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1968 kcal / 7965 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 318 g
Błonnik 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...