Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 165 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 318 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 27.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di segale e erbe aromatiche
17u. 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane contadino
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane arabo
3sa 30 dk
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane di segale
20hod. 30min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane tartaruga
20小时
Pane in padella
18h