Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina manitoba
Pane
- 165 g di acqua fredda
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1510 g di acqua
- 10 g di sale
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7965 kJ / 1968 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 318 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 27.5 g
Alternatywne przepisy
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pita integrale
4 godz. 30 min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5h
Panini della Val Venosta
15ωρ. 30 λεπτ.
Panini con muesli
19h 30min
Panini di patate
20 godz.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h