Pane veneziano

Pane veneziano

4.7 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
1 pezzo

Składniki

Lievitino
  • 150 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina manitoba
Pane
  • 165 g di acqua fredda
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 1510 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 47 g
Kalorie 7965 kJ / 1968 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 27.5 g
Węglowodany 318 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...