Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 60 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taralli alle cipolle
3u. 30min
Panini al latte dolci
12h
Focaccia a bastone
5h
Panini semidolci
1h 30min
Merendine yo-yo
1h
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30 min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Impasto base per pane
1h
Panini al latte e burro
3u. 30min
Treccia al latte
2h 30 min
Focaccia millebolle
28 Std.
Focaccia
6h