Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 60 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Focaccia morbida
4h
Pane al pomodoro
16 godz.
Pane agli spinaci
3h
Panini coniglietto al formaggio
45min
Treccia al latte
2h 30min
Paninetti soffici allo yogurt
1 godz. 50 min
Focaccia
6h
Piadina (vegan)
45min
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min