Pane morbido di farro
TM6

Pane morbido di farro

4.0 (1 ocena)

Składniki

Pre-impasto

  • 50 g di acqua tiepida
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 60 g di farina di farro integrale

Lievitino di segale

  • 70 g di acqua
  • 5 g di lievito madre di segale
  • 50 g di farina di segale integrale

Starter

  • 50 g di acqua
  • 50 g di fiocchi di farro

Impasto

  • 1700 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina di farro
  • 50 g di farina di segale integrale + q.b.
  • 5 g di psillio
  • 10 g di sale
  • 10 g di burro
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
7091 kJ / 1727 kcal
Białko
56 g
Węglowodany
310 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
31.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy