Pane morbido di farro

Pane morbido di farro

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 19 godz.
1 pezzo

Składniki

Pre-impasto
  • di acqua tiepida
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina di farro integrale
    60 g
Lievitino di segale
  • di acqua
    70 g
  • di lievito madre di segale
    5 g
  • di farina di segale integrale
    50 g
Starter
  • di acqua
    50 g
  • di fiocchi di farro
    50 g
Impasto
  • di acqua
    1700 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina di farro
    250 g
  • di farina di segale integrale + q.b.
    50 g
  • di psillio
    5 g
  • di sale
    10 g
  • di burro
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1727 kcal / 7091 kJ
Białko 56 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 310 g
Błonnik 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...