Pane integrale alla curcuma

Pane integrale alla curcuma

4.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
20 fette

Składniki

Semi fermentati
  • di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
    40 g
    40 g di fiocchi di farro, + q.b.
  • di semi di zucca
    40 g
  • di semi di girasole
    40 g
  • di semi di sesamo
    20 g
  • di semi di lino
    20 g
    20 g di semi di chia
  • di sale
    5 g
  • di chicchi di segale in fiocchi
    40 g
    40 g di fiocchi di farro, in fiocchi
  • di acqua
    180 g
Pre-impasto (preparare la sera)
  • di acqua fredda
    70 g
  • di farina integrale
    120 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
Impasto principale (il mattino seguente)
  • olio di cocco q.b.
  • di farina tipo 00
    190 g
  • di acqua fredda
    100 - 110 g
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaio
  • di lievito di birra fresco
    5 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 98 kcal / 408 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 99 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...