Urządzenia i Akcesoria
Goan prawn curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
garlic paste (see Tips)1 ½ tsp
-
ginger paste (see Tips)¾ tsp
-
eschalot cut into halves40 g
-
fresh tomato cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
coconut milk150 g
-
salt¼ tsp
-
tamarind paste (see Tips)2 tsp
-
raw prawns peeled and with tails intact250 - 300 g
(see Tips) -
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1085.5 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
1566 kJ /
374.3 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef madras
1 Std. 30 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Chicken korma
45 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min