Urządzenia i Akcesoria
Bhuna gosht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 100 g), cut into quarters1
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 15 g), cut into thirds (see Tips)10 sprigs
-
vegetable oil20 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cardamom pods (green), crushed3
-
cinnamon quill½
-
dried bay leaf1
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)¾ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic paste (see Tips)5 g
-
ginger paste (see Tips)10 g
-
fresh coriander to serve
-
natural yoghurt to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
2935.1 kJ /
701.5 kcal
Tłuszcz
55.7 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb korma
4 godz.
Chicken in yoghurt
30 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Chicken korma
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min