
Urządzenia i Akcesoria
蘑菇濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蘑菇 ,切塊200 克
-
水250 - 300 克
-
牛奶100 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½
-
麵粉25 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
鮮奶油25 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子2 枝
-
奶油乳酪 (opcjonalnie)20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
141.5 kcal /
592.1 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
15.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
328.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan