
Urządzenia i Akcesoria
洋蔥濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊80 克
-
洋蔥 切塊500 克
-
橄欖油30 克
-
奶油20 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整2 小撮
-
麵粉 (10克)2 茶匙
-
水900 克
-
高湯塊 ,雞肉或牛肉口味1 塊
-
法國麵包 (微乾) 或是其他硬殼歐式麵包12 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
247 kcal /
1034 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan