洋蔥濃湯

洋蔥濃湯

4.4 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊
    80 克
  • 洋蔥 切塊
    500 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 奶油
    20 克
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    2 小撮
  • 麵粉 (10克)
    2 茶匙
  • 900 克
  • 高湯塊 雞肉或牛肉口味
    1 塊
    1 滿茶匙 高湯醬, ,自製
  • 法國麵包 (微乾) 或是其他硬殼歐式麵包
    12 片

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...