Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese), 切塊
- 500 克 洋蔥, 切塊
- 30 克 橄欖油
- 20 克 奶油
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 2 小撮 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 2 茶匙 麵粉 (10克)
- 900 克 水
-
1
塊 高湯塊 ,雞肉或牛肉口味
lub 1 滿茶匙 高湯醬 ,自製 - 12 片 法國麵包 (微乾) 或是其他硬殼歐式麵包
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g