Urządzenia i Akcesoria
蕃茄濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 對半切50 克
-
30 克 橄欖油奶油30 克
-
番茄 對半切700 克
-
濃縮番茄泥70 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
1 茶匙 義大利綜合香料乾燥奧勒岡1 茶匙
-
水500 克
-
1 滿茶匙 高湯醬, (蔬菜或肉類皆可)高湯塊 (蔬菜或肉類皆可)1 塊
-
鮮奶油100 克
-
新鮮羅勒葉2 - 4 片
-
新鮮巴西利 只取葉子1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
790 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan