馬鈴薯濃湯

馬鈴薯濃湯

4.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 馬鈴薯 ,去皮 (200克切塊、100克切小丁)
    300 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切小丁
    50 克
  • 西洋芹 ,取莖,切小丁
    50 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵
    50 克
  • 洋蔥 ,切塊
    80 克
  • 奶油
    10 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 400 克
  • 牛奶
    120 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 348.1 kcal / 1455 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 46.3 g
Błonnik 1.07 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...