肉類高湯醬

肉類高湯醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)
    300 克
  • 綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊
    300 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子
    4 支
  • 粗鹽
    150 克
  • 紅酒
    30 克
    30 克 水
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 丁香
    1 粒

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 138.9 kcal / 581 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 14746.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...