Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 番茄 ,切塊(約2公分)
- 25 克 奶油
- 250 克 草蝦 ,去殼和腸泥
- 500 克 水
- 5 支 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子
- 6 片 新鮮羅勒葉
- 100 克 鮮奶油
- 30 克 麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1033.8 kJ / 247.2 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 1.8 g