洋蔥濃湯

洋蔥濃湯

4.7 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 奶油
    30 克
  • 洋蔥 切絲
    600 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片 (葉片)
  • 高湯
    600 克
  • 馬鈴薯 切塊
    150 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 大匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 40 kcal / 168 kJ
Białko 0.774 g
Tłuszcz 1.646 g
Węglowodany 6.024 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...