蔬菜濃湯

蔬菜濃湯

4.6 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 馬鈴薯 ,切塊 (詳見要訣)
    300 克
  • 蕃茄 ,切塊
    1 顆
  • 洋蔥 ,切塊
    80 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、蕪菁、青蒜),切塊
    400 克
  • 新鮮巴西利
    2 枝
  • ,可依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,適量
    ¼ - ½ 茶匙
  • ,可依個人口味調整
    600 克
  • 奶油
    20 克
    20 克 橄欖油

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90 kcal / 375 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...