蘋果紅蘿蔔濃湯

蘋果紅蘿蔔濃湯

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    15 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 紅蘋果 ,去皮、切塊
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切塊
    300 克
  • 馬鈴薯 ,去皮、切塊
    50 克
  • 600 克
  • ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 162.1 kcal / 677.8 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 39.3 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...