
Urządzenia i Akcesoria
蘋果紅蘿蔔濃湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
奶油15 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
紅蘋果 ,去皮、切塊100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切塊300 克
-
馬鈴薯 ,去皮、切塊50 克
-
水600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油100 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
162.1 kcal /
677.8 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
39.3 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
1.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan