Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 5 克 薑 ,切片
- 400 克 南瓜 ,去皮去籽,切塊
- 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊
- 50 克 生腰果
- 750 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 751 kJ / 179 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 2.5 g