
Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with sour cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
brown onions (approx. 260g), cut into halves2
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
white wine100 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream150 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves1500 g
-
sour cream for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.9 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
1809.5 kJ /
432.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
7.1 g