Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with sour cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 80 g)½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
tomato paste20 g
-
white wine50 g
-
water30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sour cream50 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves500 g
-
sour cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.6 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
2014.6 kJ /
481.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced lamb pie
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Plaited pork pie
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min