Sformatini ai carciofi

Sformatini ai carciofi

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 ½ rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 200 g di cuori di carciofo a metà
  • 1000 g di acqua
  • 65 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 291.7 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 698 kJ / 166.8 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...