Flan al cavolo viola

Flan al cavolo viola

4.5 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano
    20 g
  • di cipolla a metà
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio rosso a pezzi
    270 g
  • di ricotta ben scolata dal siero
    100 g
  • uovo
    1
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 95 kcal / 397 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...