Flan al cavolo viola

Flan al cavolo viola

4.5 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 60 g di cipolla a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 270 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi
  • 100 g di ricotta ben scolata dal siero
  • 1 uovo
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.5 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...